Despre noi

Cu o vasta experienta in domeniul vanzarior (middle si top), echipa noastra este mereu pregatita pentru noi provocari. Clientii nostrii sunt companii romanesti si multinationale, serviciile noastre de consultanta in vanzari fiind solicitate de companii din diverse domenii de activitate, in special de producatorii de produse de larg consum.

Datorita diversitatii afacerilor si a domeniilor de activitate clientii nostri au nevoi diferite, particulare. Astfel oferim servicii dedicate, adaptate necesitatilor fiecarui client.

Oferim consultanta in evaluarea vanzarilor, realizarea strategiilor de vanzare, negocierea si urmarirea delurarii contractelor comerciale, gestionarea procesului de merchantizare, coordonarea campaniilor de promotionale, instruirea si recurtarea personalului, monitorizarea si gestionarea comenzilor, monitorizarea si gestionarea preturilor, monitorizarea si gestionarea stocurilor, merchendising.

Fie ca doriti o formare de retea distribuitori, sa mariti vanzarile unei afaceri existente sau sa intrati pe piata romaneasca  cu un nou produs, va incurajam sa apelati la serviciile noastre de consultanta in vanzari. Suntem un partener flexibil si loial, iar calitatea serviciilor si preturile competitive ne recomanda.