Servicii consultanta

SLS consulting ofera consultanta in evaluarea vanzarilor, realizarea strategiilor de vanzare, negocierea si urmarirea delurarii contractelor comerciale, gestionarea procesului de merchantizare, coordonarea campaniilor de promotionale, instruirea si recurtarea personalului, monitorizarea si gestionarea comenzilor, monitorizarea si gestionarea preturilor, monitorizarea si gestionarea stocurilor.

Putem construi din temelii un departament de vanzari in compania dumneavoastra sau il putem dezvolta pe cel existent, solutiile noastre asigurand scalabilitatea necesara unei cresteri durabile in timp.

 

» Depasirea concurentei

Toate masurile luate vor duce la cresterea vanzarilor, asigurand un loc superior intre concurentii principali ai afacerii dumneavoastra.

 

» Realizarea strategiilor de vanzare

Va vom ajuta sa realizati strategii si previziuni de vanzare prin metode adaptate domeniului in care activeaza afacerea dumneavoastra. In acest proces un factor important il reprezinta definirea unor obiective exacte, analiza corecta a pietei si studiul concurentei. Impreuna vom analiza continuu concurenta si vom stabili obiective realiste, realizabile si masurabile in timp.

 

» Formarea angajatilor

Fiecare angajat al afacerii dumneavoastra este important in obtinerea rezultatelor dorite, de aceea instruirea acestora nu trebuie neglijata. Putem evalua nevoia de instruire a angajatilor si necesitatea de mari echipa de vanzari, iar daca este necesar vom sprijini departamentul de Resurse Umane in selectarea, instruirea si evaluarea noilor candidati pentru posturile vacante.

 

» Cresterea portofolilului de clienti

Pentru a atinge un volum cat mai bun al vanzarilor este importanta colaborarea eficienta cu clientii actuali dar si cresterea continua a portofolilui de clienti. In ambele cazuri vom contribui activ si va vom indruma in negociera termenilor contractuali.

 

» Contractul si relatia cu partenerii

Prin contracte stabiliti regulile principale in relatia cu partenerii. Va putem ajuta sa incheiati contracte cat mai avantajoase pentru ambele parti atat prin sfaturi cat si prin implicarea directa in negocierea propriuzisa, construind astfel relatii parteneriale de lunga durata.